Blog

Volg onze laatste nieuwtjes

Zuivere en frisse lucht in je auto!

Onaangename geuren in uw auto kunnen verschillen oorzaken hebben. Zo kunnen zich bacteriën in het luchtcirculatiesysteem hebben genesteld, aanslag van sigarettenrook zich in het interieur hebben vastgezet, of dat huisdieren hun sporen in de auto hebben achtergelaten. Niet alleen wordt uw auto er niet frisser op, deze zaken zijn natuurlijk ook niet bevorderlijk voor uw gezondheid. Niezen en hoesten zijn niet altijd het gevolg van een verkeerd ingestelde klimaatregeling, maar steeds vaker van vieze kleine beestjes. En daarom is er de ozon behandeling.

Om een geur uit een auto verwijderen hebben we een oplossing, namelijk geurverwijdering middels een professionele ozonbehandeling voor het interieur van uw auto. 

Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt deze methode van geurverwijdering met een ozonbehandeling het probleem bij de wortel aan. Doordat ozon een gas is, wordt elke ruimte in het interieur behandeld. Ook reinigt dit systeem de luchtkanalen van uw auto, zodat ook deze bacteriën totaal verdreven worden.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak in te plannen.

Back to top