Blog

Volg onze laatste nieuwtjes

Ontdek het domein van de grotten van Han

Hallo,

Wij bedanken je voor je vertrouwen in Euro Repar Car Service voor de aankoop en plaatsing van je nieuwe banden. Vraag nu je toegangsticket(s) voor het domein van de Grotten van Han aan*;

Je ticket(s) aanvragen is simpel: surf Voor 10 juli! 2019 naar HTTP://banden.eurorepar.be, vul je persoonlijke gegevens in (naam, voornaam, adres) en voeg je factuur erbij. Je ontvangt je ticket(s) binnen de 10 dagen.

Blijf op de hoogte van onze volgende aanbiedingen, voor nog meer voordelen!

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top